Skip to main content

Editori Invat.eu

In aceasta pagina puteti afla mai multe informatii despre cei care ajuta activ acest proiect. Le multumim, si celor care citesc aceasta pagina si doresc sa devina si ei editori, ne pot contacta oricand la adresa de email contact@invat.eu sau in Discord.

Andrei Marian Sava

La 27 de ani, Andrei este tatal a doi copii si activitatea editoriala acopera in acest moment filosofie, psihologie, spiritualitate, mindfulness și dezvoltare personală.

Activitate Editoriala

Materialul publicat (până în prezent) poate fi găsit pe platformele Medium (în limba engleză) si Linkedin (în limba italiană și engleză). In portalul Invat.eu Andrei a publicat recent un articol in sectiunea Managementul Timpului (Time Management) cu titlul Gestiunea Timpului - Sfaturi Simple.

Daniela Cojocaru

Profesor de Economie, Educație Economico-Financiară și Educație Antreprenorială.

Activitate Editoriala

In portalul Invat.eu Daniela este un contributor activ in sectiunea Educatie Financiara si Antreprenoriat iar ultimul articol Cum să devenim independenți Financiar prezinta concepul de independenta financiara si cateva mijloace simple pentru a deveni independenti financiar pe termen mediu, lung.


Contact

Pentru sugestii ne puteti contacta utilizand:

  • 👉 Email contact@invat.eu
  • 👉 Pagina de Facebook Invat.eu