Skip to main content

Idei de Afaceri cu risc scazut

Pentru cei care vor sa experimenteze domeniul Antreprenoriatului acesta pagina ofera o lista scurta cu idei:

✅ Servicii de curățenie

Aceasta este o afacere cu un cost inițial relativ redus, deoarece nu necesită mult echipament și poate fi gestionată din confortul propriei case. Cu o piață de consumatori care caută servicii de curățenie și întreținere, puteți începe prin a oferi servicii de bază, cum ar fi curățarea și organizarea locuințelor.

Pe măsură ce afacerea se dezvoltă, puteți adăuga și alte servicii, cum ar fi curățarea birourilor sau a altor spații comerciale.

✅ Magazin Online Produse Handmade

Dacă aveți abilități creative și doriți să le puneți în practică, puteți începe un magazin online de produse handmade sau vintage. Puteți începe cu produse simple, cum ar fi bijuterii sau accesorii, și pe măsură ce afacerea se dezvoltă, puteți adăuga și alte produse, cum ar fi obiecte de mobilier sau haine vintage.

Această afacere necesită un cost inițial redus, deoarece puteți utiliza platforme gratuite pentru a vă construi magazinul online și puteți găsi materiale și produse la prețuri reduse.

✅ Servicii de Livrare

În contextul pandemiei de COVID-19, cererea pentru servicii de livrare și transport a crescut semnificativ. Puteți începe prin a oferi servicii de livrare la domiciliu pentru magazine și restaurante locale sau puteți oferi servicii de transport pentru persoane care nu au acces la o mașină.

Aceasta este o afacere cu costuri inițiale relativ reduse, deoarece puteți începe cu o mașină personală și puteți utiliza platforme gratuite pentru a vă promova serviciile.


Acestea sunt doar câteva idei antreprenoriale cu risc scazut pentru incepatori.

Ai o idee legat de acest subiect? Trimite un eMail la adresa contact@invat.eu si noi o vom publica in aceasta pagina.


Resurse