Skip to main content

Pentru Copii

Iata cinci recomandari de carti pentru copii:

"Micul Print" de Antoine de Saint-Exupéry

O carte minunata despre prietenie, iubire si importanta lucrurilor simple din viata. Este potrivita pentru copiii mai mari si poate fi o lectura emotionanta si inspiratoare pentru adulti.


"Pisica in Cizme" de Charles Perrault

O poveste clasica despre aventurile unui motan istet care isi ajuta stapanul sa devina bogat si sa se casatoreasca cu o printesa. Este o carte amuzanta si plina de invataminte pentru copiii mici.


"Hobbitul" de J.R.R. Tolkien

O carte fantastica despre o calatorie epica prin taramurile imaginare ale Terrei de Mijloc, populata de personaje fantastice precum hobbiti, elfi, pitici si dragoni. Este potrivita pentru copiii mai mari si poate fi o lectura captivanta si educativa.


"Frumoasa si Bestia" de Gabrielle-Suzanne Barbot

O poveste romantica despre o tanara frumoasa care se indragosteste de o fiara infricosatoare, care se dovedeste a fi un print fermecat. Este o carte clasica si inspiratoare pentru copiii mici.


"Harry Potter" de J.K. Rowling

O carte despre aventurile unui baiat orfan care descopera ca este un vrajitor si incepe sa invete magia la o scoala secreta pentru vrajitori. Este potrivita pentru copiii mai mari si poate fi o lectura captivanta si educativa despre prietenie, curaj si lupta impotriva raului.


Ai o idee si vrei sa o faci publica? Trimite un eMail la adresa contact@invat.eu si noi o vom publica in aceasta pagina.


Resurse